Badrum i Stockholm – Arninge/Täby

Bright Look vit

happie_look_vit

Klassiskt badrum – Bright – Look vit
Ett vackert badrum med många möjligheter, Bright. Vita luckan Look är slät med integrerat grepp. Våra badrumsserier ger dig stor frihet att kombinera och arrangera ditt nya badrum. Våra återförsäljare ger gärna tips och förslag på lösningar. Ett vackert badrum skall både se bra ut och fungera perfekt – har du idéerna kan vi göra dem till verklighet.

Finns i bredderna:
60, 80, 120

Bright Slät vit

lantligt_studio_vit

Klassiskt badrum – Bright – Slät vit
Modernt badrum Bright, slät vit. Ett modernt badrum skall förutom att vara formstarkt och funktionellt även vara energieffektivt. På bilden visar vi Bright med vit lucka och integrerade grepp. Fråga gärna våra återförsäljare om tips, de hjälper dig gärna att skapa ett modernt badrum.

Finns i bredderna:
60, 80, 100

Bright

hotellbadrum_happie

Klassiskt badrum – Bright
Klassiskt badrum, Bright, med vit lucka och aluminiumgrepp, Strict vit. Badrum och kök är rum som speglar personlighet och preferenser. Oavsett vilken stil du föredrar lovar vi att kvalitet och funktion är självklara ingredienser i all vår design. Blandaren på bilden skapade Arne Jacobsen för Vola redan på 1960 talet – ett bra exempel på att ett klassiskt badrum kan vara klassiskt länge!

Finns i bredderna:
60, 80, 100

Lessmore Vit

lessmore_white

Exklusivt badrum – Lessmore – Vit
Är du på jakt efter en vit badrumsmöbel med innanförliggande lucka? Då ska du titta närmare på våra badrumsmöbler från serien LessMore. För den medvetne kunden presenteras Lessmore med minimalistisk stil som tänjer på gränserna. Möbeln kan monteras vägghängd eller med tunna benstativ i stål som tillval. Serien erbjuds i vitt samt de fyra nya kulörerna puderrosa, sandgul, mintgrön och djupblå. Lessmore kommer i 3 utföranden; lucka, hel front och delad front.

Lessmore går att kombinera i bredderna: 60, 80 och 100 cm.

Lessmore Djupblå

lessmore_blue

Exklusivt badrum – Lessmore – Djupblå
Badrumsmöbler med innanförliggande lucka ger ett exklusivt intryck. Lessmore är en stram och elegant serie med en twist. Här visar vi badrumsmöbeln LessMore i djupblått utförande i en miljö stylad med vår öppna badrumsförvaring, ShowOff. Lätt att älska, enkelt att köpa om du frågar oss!

Lessmore går att kombinera i bredderna: 60, 80 och 100 cm.

Badrum Compact

badrum compact

Effektiva badrum – Compact
Effektiv och ytsmart design, badrumsluckor till Compact. Badrumsluckor till våra Compact badrum är speciellt utvalda för att göra stort intryck i de lite mindre badrummen. Serien Compact är till för dig som har ett mindre badrum men ändå ställer höga krav på design och kvalitet. Blandaren är placerad på ett yteffektivt smart sätt i det snygga porslinstvättstället. Compact erbjuds i vitt, grått, mintgrön och djupblå

Compact med lucka och hel front går att kombinera i bredderna: 40 och 60 cm

ShowOff Badrumsförvaring

lessmore_blue

Öppen badrumsförvaring – ShowOff
Badrumsförvaring som ska synas, ShowOff. Vissa detaljer vill man inte gömma i ett badrumsskåp, därför skapade vi vår öppna badrumsförvaring ShowOff. Här får istället de smakfulla detaljerna i badrumsskåpet tala, öppna badrumsskåp som hyllar dina favoriter helt enkelt. Badrumsförvaringen ShowOff finns i 3 olika storlekar och kan monteras både stående och liggande vilket skapar massor av kombinationsmöjligheter.

HideAway Badrumsförvaring

lessmore_blue

Organiserad badrumsförvaring – HideAway
Badrumsförvaring med formstark fasad och luftig insida. Med badrumsskåpet HideAway 70 får du dold badrumsförvaring, anpassad till badrummet. En stängd lucka kanske inte skapar ordning men det ger ögat en lugn stund. Detta badrumsskåp finns i utförandet Slät vit. Notera de asymmetriska dörrarna som ger badrumsförvaringen ett spännande utseende.