Kök och köksutställning i Stockholm – Arninge/Täby

Hitta ditt nästa kök hos Ballingslöv i Arninge. Vi har en prisbelönt köksutställningar och köksarkitekter som kan allt det senaste inom design, funktion och trender. Boka ett planeringsmöte idag!

Nyhet 2015: Mija Kinning tolkar Ballingslöv

line_vit

Ett kök som tar plats och skapar utrymme. I det här köket följs luckan Bistro i peppargrå och tillbehör i olika accenter från Classic-serien åt. På köksön har en olivgrön nyans adderats, och den utskjutande skivan i gråoljad ask ger extra sittplatser. Olika skiftningar i samma färgskala skapar vackra bakgrundsytor för lister och beslag i koppar och mässing. Ett skafferi i glas bildar rumsavdelare utan att blockera ljusflödet. Genom att ägna detaljerna en extra tanke får köket liv och spänning.

Nyhet 2015: Fredrik Almlöf tolkar Ballingslöv

line_vit

Maten, möten och livet i köket. Ett kök baserat på luckan Metro i vitmålad ask. Diskbänkarna är specialbeställda i rostfritt stål och kommer precis som benstativen från Decosteel. Att utgå från katalogsortimentet hos Ballingslöv och addera några specialbeställda detaljer är ett sätt att få ett kök som både fungerar perfekt och samtidigt känns unikt. En detalj som inte syns i Fredriks kök – men som ändå gör väsen av sig – är ljudanläggningen från Harman Kardon, med inbyggda högtalare i skåpdörrarna!

Nyhet 2015: Åsa Dyberg tolkar Ballingslöv

line_vit

Kök överallt, det är trevligast så. Ett kök som är mer än kök. Genom att blanda svartbetsad och grålaserad ek suddas gränsen mellan köksinredning och vardagsrum ut, rummet fortsätter ända ut i hallen. Att blanda flera material kan verka djärvt, här syns hur effektfullt och harmoniskt det kan bli. Bänkskivan i keramik och massiv mörk ask skapar tyngd åt den lite nättare luckan Metro, och den hängande hyllan i rått stål blir elegant med hyllor i klassiskt trådglas.

Bistro

line_vit

Slätt kök i lantlig stil – Bistro Klassiskt kök i lindblomsgrönt, Bistro. Skapa bistrokök hemma med helkaklad vägg och frihängande arbetsredskap. Bistro är en slät kökslucka med något avrundad kant. Köket finns i fem färger, lindblomsgrön som på bilden är en mjuk och inbjudande kulör som blir alltmer populär. Ett klassiskt kök med en twist!

Gastro

line_orange

Pärlgrå kök – Gastro Pärlgrå kök är sobert vackra och lämpar sig väl för bearbetade luckor. Köket Gastro är en ram och spegellucka med rak ytterprofil och fasad innerprofil. Förutom som ett pärlgrå kök finns Gastro även i Vit, Gräddvit, Lindblomsgrön och Ostronbeige. Bänkskivan på bilden är en 30 mm kompositsten med bakkantlist.

Line

line_svartbets

Vitt kök – Line Ett modernt kök med släta luckor och infällda grepplister, Line Vit. För att ett modernt kök skall kännas modernt både nu och sedan är det viktigt att vara noga med detaljerna. Våra vita luckor har mycket höga vithetstal, vilket gör att du tryggt kan kombinera med vitt kakel och vita väggar. Våra kök monteras ihop i vår fabrik och levereras färdiga hem till dig. Så minimeras risken för glapp och glipor. För att vara modern måste man helt enkelt kunna sin bransch. Vi har byggt kök sedan1929 och kallar oss en högst modern 80 åring.

Meny

line_vit

Traditionella kök – Meny Traditionella kök kan betyda många saker. Våra Menykök har ram och profilerad spegel, därför kallar vi dem profilerade klassiska luckor. Till Meny kan du välja en rad traditionella detaljer såsom socklar, frisidor, pelarkolonner och öppna tallrikshyllor. Du kan dessutom välja mellan 15 färger, vilket kanske inte är helt traditionsenligt, men vi tycker ändå det är ett bra sätt att bygga traditionella kök på.

Solid

solid_vit

Olivgrönt och brunt kök – Solid Ett olivgrönt och brunt kök, bänkskiva av ask. Solid är en slät lucka som finns i många färger och träutföranden. Solid i kombinationen brun och oliv som på bilden skapar ett inbjudande varmt brunt kök med personlighet och atmosfär. Alla våra kök kommer i flera standardbredder och kan kompletteras med specialinredningar såsom lådmotorer, och fack. Mjukstängning och lång kvalitetsgaranti ingår alltid. Vinnare av kvalitetsutmärkelsen ”Bäst i Test”.

Studio

city_gravit

Grått kök – Studio Vi har många grå kök, Studio Peppargrå är ett av dem. Luckan Studio har slät spegel och ram, vi kallar den en modern profilerad lucka. Bänkskiva av kompositsten – ett material som till består av mald natursten blandad med bindningsmedel och ibland pigment. Detta gör det möjligt att få en extra hållbar måttbeställd tunn skiva. Till gråa kök passar många material och färger, hos våra köksspecialister kan du i lugn och ro välja vad som passar dig bäst!

Modernt vitt kök – Nordic

city_gravit

Modernt vitt kök med massiva luckor av vitmålad ask i serien Nordic, en massiv profilerad lucka i ask. Köket på bilden är smakfullt och distinkt kombinerat med vitvaror från Siemens, stram blandare i mässing från Vola och cylinderformad fläkt, Cylindra/Eico. Med spännande tillval känns ett modernt vitt kök både personligt och inbjudande – fråga din köksspecialist om tips!

Moderna kök i ek – Magnum

city_gravit

Moderna kök i ek, Magnum Ek Vitpigmenterad, Studio Ballingslöv. Luckan Magnum för Studio Ballingslöv designas av Jonas Lindvall. Den mycket tjocka (30mm) luckan i massiv vitpigmenterad ek är ett fint exempel på hur moderna kök i ek kan samspela med annan samtida progressiv inredning. Studio Ballingslöv är en designstudio där en extern formgivare samarbetar med vår fabrik för att förena innovativ design och traditionellt hantverk.

Vita kök – Birka

city_gravit

Vita kök är säkra klassiker som många älskar. Rummet känns ljust och rent, och vita kök kan enkelt förändras efter säsong med personliga detaljer och accentfärger. Birka är en slät kökslucka med avrundad kant och finns i 15 målade utföranden med högblankt som alternativ, och dessutom i två metallicfärger.
Du kan även välja Birka köksluckor i massivt trä. Ett snyggt tips är att blanda köksluckor i trä med målade köksluckor. På bilden kombineras Birka med bänkskiva och vägg i kompositsten Eco Stone/ Cenere och en blandare från Vola. Besök gärna en av våra köksspecialister för att diskutera hur du skall planera just ditt kök!

Kök i ek – Style

city_gravit

Rätt planlösning i köket! På bilden visar vi luckan Style, vit med ekklist. Med rätt planlösning i ditt kök, och smart teknik som passar just dina behov fungerar både matlagning och umgänge fint samtidigt. En öppen planlösning ställer till exempel högre krav på fläktens kapacitet och ljudvolym. Med en snabb diskmaskin får du snabbt undan tallrikar och stök. Style kan fås i flera färger med olika trälister. Våra köksarkitekter hjälper dig gärna hitta både rätt planlösning i köket och att färgsätta det!