Så fungerar det

1. Inspireras

Titta runt här på hemsidan, på internet eller i våra kataloger (ladda ner nedan) – och ta in inspiration för att bilda en vision om hur ni vill att köket ska se ut.
> Kökskatalogen
> Badrumskatalogen
> Förvaringsskatalogen

2. Känna

På det första köksmötet sitter du ned i lugn och ro med en av våra köksarkitekter på plats i utställningen i Arninge. Vi tittar tillsammans på dina inspirationsbilder och gör en analys av era behov och era möjligheter. I butiken kan du prova och se allt ni diskuterar.

3. Välja

Tillsammans med köksarkitekten hos oss väljer du sedan metodiskt allt det som hör köket till. Köksluckor, lådor, bänkskivor, handtag, fläkt, tekniska tillbehör, vitvarupaket mm. Allt är enkelt när man vet hur man gör.

Vi lovar att flagga för de vanliga missarna i planeringen och istället visa hur just ditt kök blir ett funktionellt drömkök. Du får med dig en exakt 3D ritning och en komplett offert från din återförsäljare.

4. Längta

Längta. När du bestämt dig, är det dags att färdigställa ordern. Du får ett preliminärt leveransdatum och vi börjar bygga ditt kök på fabriken i Ballingslöv.

Vi vill att du skall vara nöjd länge med ditt nya kök, och att vägen dit skall vara enkel och trygg. Därför kan du lita på att vi är lika delaktiga i alla steg – från planering till installation.